Entrades
0

Els Amics de les Arts, Els Pets, Talco i Brams noves incorporacions a l’Acampada Jove

Aquest matí, l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer nou grups més que participaran al festival d’enguany. Les nou noves incorporacions se sumen a Txarango, Oques Grasses i Aspencat, un avançament que l’organització ja va anunciar fa un mes.

L’Acampada tornarà a acollir Els Amics de les Arts que, amb el seu nou disc Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, reneixen amb un nou estil però sense perdre l’essència de les seves lletres quotidianes. També comptarà amb grups veterans i assidus a l’escenari de l’Acampada Jove com ho són Brams i Els Pets que ambdós presentaran els seus nous treballs. Vinguts des d’Itàlia i amb les seves lletres contundents, Talco remourà la consciència dels assistents així com Green Valley, que també actuaran per primer cop a Montblanc per celebrar el seu 10è aniversari fent ballar el públic amb el seu nou àlbum Hijos de la Tierra. També hi haurà espai a l’Acampada Joves per a nous grups en consolidació del país com ho són Ebri Knight, Cybee o Bonobos, que segur que triomfaran entre el públic jove del festival. I finalment, no hi podien faltar els Kaoba, guanyadors del música jove, concurs de grups emergents que cada any permet a un grup novell estrenar l’escenari de l’Acampada Jove.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’esperit de l’Acampada, que és molt més que un simple festival musical. En aquest sentit ha volgut posar en valor “les incorporacions que avui hi ha hagut al cartell i que representen l’essència de l’Acampada: combinació de grups del país i de grups vinguts de fora, amb un alt contingut de reivindicació política i combinant grups consolidats i grups emergents de l’escena catalana”. Així mateix l’organització del festival ha anunciat que donarà a conèixer la resta del cartell durant els properes setmanes.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 17, 18 i 19 de juliol. Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview