Entrades
0

Txarango, Oques Grasses i Aspencat a l’Acampada Jove

Aquest matí, l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer els primers tres noms del cartell que acollirà aquest any el festival. En aquest avançament ja es poden veure grans reclams com són Taxarngo i Aspencat, acompanyats d’Oques Grasses.L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 17, 18 i 19 de juliol. 

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’aposta pels grups reivindicatius i les bandes festives, com a reflex del que és el festival: una combinació de festa i lluita. Així mateix, ha remarcat que l’Acampada és molt més que un simple festival musical i “en un any tant decisiu com el que vivim com a país, cap jove independentista es pot perdre aquesta cita, perquè més enllà de música, l’Acampada és un clam per la llibertat”.

Txarango, amb la seva fusió de reagge, rumba i pop i unes lletres que s’endinsen en un món imaginari però reivindicatives, s’han convertit en un dels principals grups del nostre país. Tornaran a l’Acampada Jove per presentar el seu nou disc Som-Riu. Per la seva banda, els valencians Aspencat despertaran la consciència social del públic amb el seu ska i dubstep, mentre que Oques Grasses amb el seu reagge-rock amb lletres psicodèliques sobres històries quotidianes posaran el to festiu presentant el seu nou treball Digue-n’hi com vulguis. Així mateix, l’Acampada Jove ha anunciat que durant els propers dies  s’aniran fent diversos avançaments fins a la presentació del cartell complet.

Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada Jove s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). En les últimes edicions, l’Acampada ha congregat prop de 30.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview