Entrades
0

L’Acampada Jove incorpora al seu cartell Obeses, Germà Negre i Projecte Mut

Aquest matí a l’ajuntament de Montblanc, Pep Andreu, acalde de la vila; i Gerard Gómez del Moral, director de l’Acampada Jove, han presentat les últimes novetats de la dinovena edició del festival, incorporant al cartell musical tres nous grups.

L’organització ha explicat que s’afegeixen als divuit grups ja anunciats, el quartet contemporani Obeses que amb les seves lletres innovadores i atrevides i un eclecticisme estètic vindran a presentar Zel; els eivissencs Projecte Mut que duran l’apunt de folck amb Col·lecció de Satèl·lits i Germà Negre que amb les particulars adaptacions de cançons tradicionals, faran una autèntica festa popular. Aquestes noves incorporacions se sumen als anteriors avançaments que havia fet l’organització amb noms com Txarango, Els Amics de les Arts, la Gossa Sorda, Aspenca’t, Oques Grasses, Junatxo Skalari & la Rude Band, La Raiz, Els Pets, Talco, Brams, Green Valley, Ebri Knight, Pirat’s Sound Sistema, Pepet i Marieta, Kaoba, Itaca Band, Bonobos i Cybee.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, s’ha mostrat satisfet d’acollir un any més l’Acampada Jove, un festival que porta joves a formar part del “turisme cultural i patrimonial de la vila, joves que tornaran d’aquí uns anys per conèixer més a fons l’oferta que Montblanc i la Conca els ofereix”. Així mateix, el director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat “la bona acollida que Montblanc dóna a l’Acampada Jove, el que ha permès consolidar el festival en aquesta població”, alhora que ha volgut posar en relleu “la bona sintonia i la convivència entre els montblanquins i montblanquines i els acampats durant els tres dies del festival”.

L’organització també ha volgut destacar la bona acollida que està rebent el festival aquest any, fet que es pot veure en el bon ritme de la venda d’entrades i que podria portar a fer de l’edició del 2014 l’Acampada Jove més multitudinària de Montblanc. Actualment, el preu dels abonaments és de 48€ i el de les entrades de dia oscil·la entre els 18 i els 24.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview