Entrades
0

Gerard Gómez del Moral: “a l’Acampada Jove defensem la dignitat d’un poble que lluita per la seva llibertat”

Aquesta tarda, s’ha celebrat a la Plaça Major de Montblanc l’acte polític central de la dinovena edició de l’Acampada Jove que ha comptat amb el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu. L’acte ha girat entorn del procés d’alliberament nacional que viu Catalunya i del paper que tenen els joves en la lluita cap al referèndum del 9 de novembre i la construcció d’un nou estat.

El portaveu de les JERC ha volgut deixar clar que els joves tenim un paper clau en la defensa del dret a decidir i en la construcció de la República Catalana, en aquest sentit ha afirmat que el jovent “no ens resignarem i seguirem convencent, de nosaltres depèn la victòria”. Alhora, Gómez del Moral ha recordat que aquesta “és la última Acampada sota l’Estat espanyol”, “un projecte que fa dinou anys que treballa en la defensa de la dignitat d’un poble que lluita per la seva llibertat”. Per la seva banda, el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha insistit que no es poden plantejar escenaris alternatius al 9 de novembre, recordant que aquesta és la lluita i la voluntat del poble i ha afirmat: “si som la majoria els qui no abandonem, els que no ens rendim, els que no descansem, guanyarem!”

Abans de l’acte, l’organització ha fet un mosaic humà que dibuixava un 9 N gegant per deixar clar que la voluntat del jovent és poder decidir lliure i democràticament el seu futur.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview