Entrades
0

Hora de Joglar, guanyadors del Música Jove 2014

El divendres de la dinovena edició de l’Acampada Jove ha anat acompanyat per deu grups de Música Jove. Ha estat la 8a edició del concurs on grups joves que han guanyat als respectius concursos territorials, tenen la oportunitat de mostrar el millor de si per a que el guanyador obri l’espai Independència l’any vinent, és a dir, la oportunitat de tocar a l’escenari principal de l’Acampada Jove.

Seguint el mateix funcionament que en els concursos territorials, el públic assistent va decidir a través de paperetes de vot el vencedor, el qual ha estat Hora de Joglar, els guanyadors del Destaca’t de Comarques Gironines. Així mateix, tots els altres grups van tindre la possibilitat d’arribar als assistents de la Plaça de la Vila i donar a conèixer la seva música, per seguir així la seva trajectòria musical. Els altres grups que van participar varen ser Èxtasis, guanyadors del Connecta del Vallès i provinents de Viladecavalls; A Trenc d’Alba, guanyadors de l’Alça’t del Maresme i provinents de Vilassar de Mar; Els Flipats, guanyadors del Ressò de Catalunya Central i procedents de Torrelló; Contracop, guanyadors de l’A Xalar! de Terres de l’Ebre i provinents de Godall; Ojo de Buen Cubero, guanyadors del BarnaSo de Barcelona i provinents de la mateixa capital; El Mosquito del Garito, guanyadors del SonaBaix del Baix Llobregat i provinents de L’Hospitalet de Llobregat; Ska Brass guanyadors del Pàmpol Roig del Penedès-Anoia i provinents de Vilanova i la Geltrú; The Devil’s Band, guanyadors del Música Jove de Ponent i provinents de Lleida i finalment Karraska’l, guanyadors del JERoCK del País Valencià.

Tots van fer unes actuacions fantàstiques i molt animades, fet que es va reflectir en uns resultats molt renyits. Hi va haver una alta assistència i van aconseguir que la seva veu es sentís pel poble de Montblanc durant el festival més important dels Països Catalans.

Una bona manera de potenciar la música en català i donar oportunitats a grups emergents i joves que estan obrint camí.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview