Entrades
0

L’Acampada Jove 2014 tanca les seves portes en l’edició més multitudinària a Montblanc

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha arribat a la seva dinovena edició amb un èxit de públic sense precedents en les sis edicions que ha celebrat a Montblanc. Més de 30 mil persones s’han congregat a la capital de la Conca de Barberà per gaudir dels concerts de grups com Els Amics de les Arts, Txarango, Els Pets, Aspencat, La Gossa Sorda, Oques Grasses i La Raiz, entre molts d’altres.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta dinovena edició de l’Acampada Jove posant èmfasi en l’evolució del festival que “any a any aplega més joves i fa del tercer cap de setmana de juliol una cita imprescindible pel jovent compromès”. En aquest sentit, ha volgut destacar la singularitat de l’Acampada Jove que més enllà d’un festival musical “és un clam per la llibertat dels Països Catalans, especialment aquest any quan ens trobem a 4 mesos de poder decidir el futur del nostre país”.

Els Amics de les Arts i La Raíz els grans èxits de la nit

La tercera i última nit del festival ha començat amb força amb les actuacions de Els Pets i Els Amics de les Arts que han omplert l’espai Independència de públic de totes les edats que gaudia i corejava tots i cada un dels temes que han cantat els grups. Després ha estat el torn de la Raiz, la gran sopresa de la nit, que ha deixat petita la zona de concerts del festival. Els encarregats de tancar la nit han estat els mítics Brams que han tornat a L’Acampada presentant Tanquem portes a la por.

Oriol Junqueras a l’acte polític central

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove juntament amb el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu. L’acte ha girat entorn del procés d’alliberament nacional que viu Catalunya i del paper que tenen els joves en la lluita cap al referèndum del 9 de novembre i la construcció d’un nou estat.

19 anys del festival

Aquesta és la dinovena edició del festival, la sisena consecutiva a Montblanc. Abans, l’Acampada es va celebrar 9 anys a Arbúcies i 4 anys més a Sant Celoni. Amb aquesta trajectòria, l’Acampada Jove s’ha consolidat com un festival de capçalera dels Països Catalans congregant més de 30 mil joves i prop d’un centenar de mitjans acreditats. El festival continuarà un any més, com a mínim, a Montblanc, ja que l’organització ha signat un conveni amb l’Ajuntament fins al 2015. Per la següent edició, l’organització del festival ja està pensant en novetats i sorpreses per celebrar el que seran els 20 anys d’història de l’Acampada Jove.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview