Entrades
0

L’Acampada Jove obre les portes de la seva dinovena edició

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans organitzat per les JERC, ha obert les portes a les 12 del migdia. La 19a edició del festival se celebra des d’avui fins a diumenge a Montblanc i es preveu la més multitudinària de les sis que s’han celebrat a la capital de la Conca de Barberà. Ahir mateix, l’organització va anunciar que s’havien exhaurit les entrades amb zona d’Acampada.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat l’inici d’aquesta edició com una resposta a la situació que vivim al principat de Catalunya, “l’Acampada s’ha consolidat a Montblanc i després de dinou edicions ja és una cita ineludible per a molts joves del nostres país, però aquest any 2014 també s’hi suma la il·lusió compartida i la motivació que tenim el jovent per esdevenir un país lliure. Gómez del Moral també ha posat èmfasi en el cartell de l’Acampada que defineix com “una combinació de grups novells i consolidats dels Països Catalans que permet gaudir dels grups de sempre i conèixer noves promeses del panorama musical”.

Txarango, Els Amics de les Arts i La Gossa Sorda caps de cartell de l’Acampada Jove 2014

Aquesta nit, el festival comptarà amb les actuacions de Bonobos, Itaca Band, Kaoba, Pepet i Marieta, Txarango, Oques Grasses, Pirat’s Sound Sistema i DJ OJT. Fins diumenge també s’hi podran veure les actuacions d’Els Amics de les Arts, La Gossa Sorda, Aspencat, La Raiz i fins a onze grups més que faran parada als diferents espais del festival, així com la final del concurs de grups novells Música Jove.

Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada Jove s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). En les últimes edicions, l’Acampada ha congregat prop de 30.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview