Entrades
0

Esgotades les entrades amb dret a acampar

Com ja vam avisar a través de les xarxes socials,  els abonaments amb dret a acampar s’han esgotat i, a deu dies del festival, només queden a la venda entrades de dia -sense dret a acampar-, el dijous per 18€ i el divendres i dissabte per 24€. També es posaran a la venda abonaments pels tres dies sense dret a acampar. Des de l’organització estem molt agraïts a tots els assistents la confiança dipositada en l’Acampada Jove des de 1996 que ha permès que es festival celebri aquest 2015 el seu vintè aniversari.

La vintena edició de l’Acampada Jove comptarà amb les actuacions de la Pegatina, Boikot, Brams, Buhos, Alquadrat, Hora de Joglar, Smoking Souls el dijous; Aspencat, La Gossa Sorda, Els Catarres, Itaca Band, Auxili, Atupa i Doctor Prats el divendres; i La Raiz, Zoo, Lax’n’Busto, Strombers, Dr Calypso, Xeic! I Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens. També s’afegeixen al cartell del festival els punxa discos que tancaran la festa cada nit. Dijous l’Acampada Jove comptarà amb els Tropical Riots, divendres amb DJ OGT i dissabte amb DJ Sendo.

Concurs música jove

La música a l’Acampada Jove, però, no acaba aquí. Aquest any se celebrarà la IX edició del concurs de grups novells Música Jove on concursen els grups guanyadors dels diversos concursos territorials que organitzats per les JERC que se celebren arreu dels Països Catalans. Aquest any comptarem amb la participació dels Caipirinhas Rumberus (Terrassa), els Tortellinis (Tortellà), els Guten Plan (Cervera), La Barraca (Sant Vicenç dels Horts), K-LIU (Garraf), Xaveta Metralleta (La Ribera), Mig quart de segle (Barcelona), Setrill (Ribera d’Ebre) i Escapada (Mataró). Els guanyadors del concurs Música Jove obriran l’escenari gran de l’Acampada Jove 2016.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview