Entrades
0

Habilitem una nova zona d’acampada!

Davant l’allau de peticions de joves que s’han rebut des de que diumenge al vespre es van esgotar els abonaments amb zona d’acampada, hem habilitat un nou espai perquè tots els assistents que s’havien quedat sense entrada puguin acampar.

Així doncs, l’Acampada Jove 2015 comptarà amb quatre zones d’acampada, una més que l’edició anterior, quan ja es va obrir una tercera zona. Davant les nombroses demandes del públic, l’organització ha estat treballant tots aquests dies per reubicar alguns espais del festival i aconseguir així un nou espai per acampar. Tot i així, l’Acampada segueix oferint tots els espais que ja estaven a disposició dels acampats els anys anteriors, sense afectar els serveis dels que han gaudit els acampats al llarg de les vint edicions del festival.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview