Entrades
0

El procés constituent, la lluita contra el TTIP i l’IVA cultural protagonistes de la 20a Acampada Jove

El festival político-musica de les Joventuts d’Esquerra Republicana arriba a la seva vintena edició a dos mesos i escaig de les eleccions que poden portar a Catalunya a la independència. En aquests sentit, s’ha preparat una xerrada sobre el moment que vivim i l’horitzó que ens plantegen aquestes eleccions que comptarà amb la participació de Josep Maria Reniu, politòleg i membre del CATN; Josep Ginesta, treballòleg i Elvira Duran, membre de Súmate i Esquerres per la independència. Sota el nom de “Procés constituent: la nostra oportunitat” aquesta xerrada explicarà des del punt de vista de les esquerres quines portes obre la independència del nostre país.

No faltarà, tampoc, com cada any, l’acte polític central que se celebrarà a l’església dessacralitzada Sant Francesc el dissabte a la tarda on hi participaran el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras; el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral; i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu.

Els assistents a l’Acampada Jove també podran assistir a un debat sobre l’IVA cultural amb la participació de representants del món de la cultura i Teresa Vallverdú, diputada d’Esquerra Republicana, que explicarà quins són els efectes del 21% d’IVA cultural i les accions per fixar un IVA cultural del 4%.

El festival comptarà un any més amb diverses actuacions de cultura popular amb colles de Montblanc i d’arreu dels Països Catalans, com els grallers descordats de Torregrossa, els Nanos i l’Àliga i el Drac de Montblanc, els pataquers de la URV o els bastoners de Sabadell, entre molts d’altres. Aquest any l’Acampada Jove també comptarà amb una diada castellera que se celebrarà el dissabte al migdia a la Plaça Major de Montblanc.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview