Entrades
0

L’Acampada Jove dóna el tret de sortida a la 20a edició

A les 10 del matí, l’Acampada Jove ha obert les portes de la seva vintena edició amb molt bones expectatives per part de l’organització. Després de mesos de treballs, el festival político-musical de les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha donat el tret de sortida amb quatre zones d’acampada, una més que l’any passat.

Després que fa més de deu dies el festival exhaurís els abonaments amb dret a acampar, l’organització i l’ajuntament de Montblanc van treballar contrarellotge per preparar una nova zona d’acampada que també va quedar completa el dilluns. D’aquesta manera, la vintena Acampada Jove comença amb totes les entrades amb dret a acampar venudes, tot i que encara es poden comprar entrades per veure els concerts i sense accés a les zones d’acampada.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha destacat la importància de que un festival autogestionat arribi a complir vint anys d’edat i tingui la bona rebuda que té l’Acampada Jove. En aquest sentit, Gómez del Moral ha explicat que l’obertura de portes estava prevista per les 12 de migdia “però veient les cues que ja hi havia a les 10 del matí hem decidit obrir el festival dues hores abans del previst”.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, se celebra a Montblanc el 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta és la setena edició consecutiva que té lloc a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview