Entrades
0

L’Acampada Jove celebra 20 anys en plena forma

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha tancat avui l’edició més multitudinària celebrada a Montblanc. Més de 32 mil persones s’han congregat a la capital de la Conca de Barberà per gaudir dels concerts de grups com Aspencat, La Gossa Sorda, Els Catarres, Lax’n’Busto i La Raiz, entre molts d’altres.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta vintena edició de l’Acampada Jove molt positivament alhora que s’ha mostrat emocionat per la resposta del públic: “Hem superat les expectatives que teníem en una data molt especial, el vintè aniversari de l’Acampada Jove”, ha reblat. En aquest sentit, Gómez del Moral ha recordat que a deu dies del festival es va haver d’obrir una nova zona d’acampada, posant d’aquesta manera 45.000 m2 a la disposició dels acampats que van quedar complets abans de l’inici d’aquesta edició.

La Raíz el gran èxit de la nit

La tercera i última nit del festival ha congregat milers de persones a l’espai independència, però el plat fort de la nit ha estat el concert de La Raiz, els valencians han escollit l’Acampada Jove com un dels pocs concerts que celebraran al principat de Catalunya abans de treure un nou àlbum el 2016. L’actuació de la Raíz ha estat la més multitudinària de les tres nits del festival amb un públic completament entregat.

Oriol Junqueras i Joan Tardà a l’acte polític central

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i el diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà han participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove juntament amb el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu. L’acte ha girat entorn de la oportunitat que té el poble de Catalunya de decidir el seu futur el proper 27 de setembre i les portes que obre l’alliberament nacional per construir un país més just.

20 anys del festival

Aquesta ha estat la vintena edició de l’Acampada Jove fet que ha estat palès en diversos actes i accions que han tingut lloc al llarg dels tres dies del festival, com el dinar popular celebrat dissabte, el premi a la trajectòria a Al Tall o el mateix cartell musical que repassava els principals grups que han format part de la història de l’Acampada. Aquesta ha estat la setena edició consecutiva a Montblanc. Abans, el festival es va celebrar 9 anys a Arbúcies i 4 anys més a Sant Celoni. Amb aquesta trajectòria, l’Acampada Jove s’ha consolidat com un festival de capçalera dels Països Catalans.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview