Entrades
0

La Raiz, Green Valley, Strombers, Doctor Prats, Obeses i Bonobos tanquen el cartell de l’Acampada Jove 2016

S’afegeixen als ja anunciats i sumen 21 grups que participaran de l’escenari principal i la carpa del festival

Aquest matí, l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer sis nous grups que s’afegeixen als quinze ja anunciats i que tanquen el cartell que actuarà a l’escenari Independència i la Carpa Tio Canya.

La Raiz tornarà enguany a l’Acampada Jove, després del gran èxit l’última edició. Els valencians presentaran Entre poetas i presos, el seu últim àlbum amb una línia més melòdica i una càrrega poètica molt forta. També tornen a Montblanc els Green Valley que presentaran Ahora publicat aquest més de març. Strombers tampoc fallarà a la cita per portar la festa i el gamberrisme a l’Acampada amb la seva gira Tavernaris.

Uns altres que s’afegeixen al cartell d’enguany són Doctor Prats, els de Terrassa presentaran Ahan Sigah el seu últim àlbum estrenat el més d’abril. Obeses també farà parada a Montblanc per presentar Monstres i Princeses amb el què van guanyar el premi de la crítica Enderrock al millor artista 2015. Finalment, Bonobos, en lluita pel dret de les persones refugiades, portaran a l’Acampada Jove el pop festiu de la mà de Crida.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat que “l’acollida dels acampats és molt bona i preveiem que l’edició d’enguany no deixarà indiferent a ningú”. En aquest sentit, Gómez del Moral ha afirmat que “l’Acampada Jove gaudeix d’una salut de ferro i la vint-i-unena edició del festival en serà una prova irrefutable, tenim vint anys d’història i el projecte es consolida edició rere edició”.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 14, 15 i 16 de juliol. Aquesta serà la vuitena
edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005-2008) i Arbúcies (1996-2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview