Entrades
0

JoKB guanya la desena edició del concurs Música Jove

El Música Jove va néixer l’any 2006 amb la intenció de promocionar grups novells en català. Deu edicions després, el Música Jove segueix amb el mateix esperit i les mateixes ganes de promocionar la música en català.

La desena edició del concurs de grups novells, el Música Jove, va tenir lloc divendres 15 de juliol a la Plaça Major de Montblanc en el sí de l’Acampada Jove. Nou grups novells, guanyadors dels concursos territorials que se celebren arreu dels Països Catalans, van omplir la plaça Major de Bona música durant tota la tarda. L’edició d’enguany destaca per una gran qualitat musical que va aconseguir que el públic ho donés tot a cada actuació.

El Música Jove donava el tret de sortida amb l’actuació d’ Hereus, guanyadors del JERock del País Valencià, que ens van homenatjar amb ritmes folklòrics que van fer alça’t un pilar entre el públic. Seguidament pujaven a l’escenari En Quarantena, guanyadors del Concurs Alça’t del Maresme i Baix Besòs, que van fer alçar la plaça enmig d’olles. Després va ser el torn de Entre Rates, els guanyadors del Música jove de Ponent, que van marcar un punt distintiu fent-nos gaudir del rock català. A Continuació Arkadia Sound, guanyadors del sona Baix del Baix Llobregat van fer gaudir a tothom que passava per la plaça. Tot seguit va ser el torn dels Festucs, guanyadors del Destaca’t de Comarques Gironines i els més joves de l’edició d’enguany que ens van transmetre tota la seva energia. El guanyadors del Connecta del Vallès, Altercat, van fer-nos gaudir dels seus ritmes propis rock-ska.

Després va ser el torn de JokB, guanyadors del Pàmpol Roig del Penedès i Anoia, que ens van fer gaudir d’una gran veu amanida amb la millor festa camaleònica. Un cop entrada la nit, van pujar a l’escenari El Mafio, guanyadors del Concurs A Xalar de terres de l’Ebre, que van fer-nos ballar amb la millor rumba catalana. I per acabar va ser el torn de Toquem Fusta, guanyador del Ressò de la Catalunya Central que ens van permetre desfruitar d’una gran veu acompanyada amb els sons de corda més clàssics i tranquils.

A través de la votació popular dels assistents a les actuacions i d’un jurat es va escollir el grup guanyador d’aquesta edició, JoKB del Penedès i Anoia, que l’any vinent tindran la oportunitat d’obrir l’escenari principal de la 22a Acampada Jove.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview