Entrades
0

L’Acampada Jove estrena un documental que repassa els 20 anys del festival

L’Acampada Jove, que aquest any 2016 celebra 20 anys, ha estrenat aquest dijous un documental que porta per títol 20 anys de festa, lluita i llibertat. La peça, repassa la història del festival des del seus inicis a un pati d’una escola a Arbúcies fins a congregar més de 30 mil persones a Montblanc.

L’acte ha estat conduit per Candela Figueras i Jaïr Domínguez, que han fet sortir a l’escenari tres dels directors de l’Acampada Jove d’aquests 20 anys, Uriel Bertran, Gerard Coca i Gerard Gómez del Moral, els regidors de Montblanc, Oriol Pallissó i Jordi Albalat i un dels grups que més presència ha tingut als escenaris del festival, Brams, que han regalat als assistents una actuació musical.

El documental, produit per Funky Monkey i guionitzat per Roger Palà, mostra com un projecte polític de les Joventuts d’Esquerra Republicana ha anat prenent fora al llarg dels anys fins a convertir-se en un festival de referència al nostre país. La peça, però, també mostra els moments més durs de l’Acampada Jove com l’episodi de pluges que va viure l’any 2008.

Tampoc hi falta la mostra de compromís polític de milers de joves que durant anys han fet possible el festival de forma voluntària, encarnada per la veu del primer i últim director de l’Acampada Jove, Camil Ros i Gerard Gómez del Moral respectivament. I complementada amb una taula de 6 joves que a Arbúcies recorden vivències innoblidables al voltant d’aquest projecte.

El festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana, es va celebrar a Arbúcies (1996-2004), Sant Celoni (2005-2008) i actualment té lloc a Montblanc (2009-2016).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview