Entrades
0

Aspencat s’acomiada indefinidament de l’Acampada Jove amb un concert multitudinari

La Pegatina, Miquel del Roig, Doctor Prats, JOKB, Xeic! i la Terrasseta de Preixens també han estat protagonistes de la primera nit del festival

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha arrencat la vint-i-dosena edició amb les actuacions multitudinàries d’Aspencat i La Pegatina.

La traca musical d’inici del festival ha anat a càrrec de Miquel del Roig que amb les seves característiques versions ha estat aclamat per un públic completament entregat i disposat a riure ironitzant amb les lletres de l’ebrenc. Uns altres de Terres de l’Ebre, Xeic! han agafat el relleu presentant el seu nou disc La nit és nostra mantenint La Carpa Tio Canya plena a vessar. Els encarregats d’obrir l’escenari gran del festival han estat JOKB, els guanyadors del concurs Música Jove 2016. Acte seguit, La Pegatina ha aplegat milers de joves que han ballat a ritme dels rumbers, convertint l’actuació en una de les més multitudinàries de la nit.

Aspencat no ha volgut acomiadar-se de l’Acampada Jove sense deixar-hi tota l’energia, que el públic els ha retornat amb escreix entregant-se plenament al directe dels valencians i convertint-los en el gran èxit de la nit. Doctor Prats han estat els encarregats de fer ballar tots els acampats i acampades de l’espai Indepedència amb la seva fusió de reagge, ska, rumba i rock. Finalment, la Terrasseta de Preixens ha tancat l’escenari gran amb una gran festa. La nit ha tancat amb l’actuació de DJ OGT.

El director del festival, Pau Morales, ha destacat la gran acollida del públic el primer dia del festival “ja som milers i milers de joves que aplegats a Montblanc defensem la llibertat i ho fem, també, cantant i ballant”. “Després de 22 edicions l’Acampada no perd la seva essència i es consolida com la trobada del jovent independentista més important” ha conclòs Morales.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc fins diumenge. Aquesta és la novena edició consecutiva que se celebra a la capital de la Conca de Barberà, anteriorment, l’Acampada havia tingut lloc a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview