Entrades
0

Talco, Doctor Prats i Koers a l’Acampada Jove 2018

L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda la incorporació de Talco, Doctor Prats i Koers a l’edició d’enguany. Els tres grups s’afegeixen als ja anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Valtonyc, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre i Prozak.

Talco torna a l’Acampada Jove amb la seva música ska-punk carregada de consciència política. Amb una trajectòria de 14 anys als escenaris on no deixen indiferent a ningú, el mes de febrer van treure el seu sèptim disc And the winner isn’t.
D’altra banda i després de la gira #Festribal, el grup Terrassenc, Doctor Prats, trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove amb un nou disc que sortirà a la llum el 10 de maig.
Finalment, l’última novetat, Koers portaran els sons més jamaicans i africans de la mà del seu primer disc Unbroken. Cançons a ritme de reggae-pop i de lletres diverses en català han portat al grup lleidatà a ser una de les bandes amb més projecció en l’escena de l’electro-llatí del país.
El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha volgut destacar que “el festival aposta per la diversitat de grups tant d’aquí com de fora on l’essència és la reivindicació, protagonista i ADN del festival”.
L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview