Entrades
0

L’Acampada Jove incorpora un nou escenari i amplia l’oferta musical

  • El festival aposta així pels cantautors amb un espai chill out
  • Auxili, Assekes, SUU i Marcel Lázara i Júlia Arrey s’afegeixen al cartell d’enguany

L’Acampada Jove ha anunciat aquest matí en una roda de premsa a Montblanc les principals novetats d’enguany.

Aquest any el festival comptarà amb un nou escenari a l’espai República, la zona d’esbarjo del festival que com a novetat es convertirà en un espai chill out.

En l’acte, també s’han donat a conèixer les noves incorporacions al cartell del festival. Auxili, Assekes, SUU i Marcel Lázara i Júlia Arrey se sumen als ja anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Valtonyc, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre, Prozak, Talco, Doctor Prats i Koers.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha agraït a la vila de Montblanc l’acollida rebuda durant els 10 anys on s’ha fet i consolidat el festival. “En aquesta dècada, el festival ha doblat els escenaris ampliant l’oferta musical, enguany a l’Acampada tindrem actuacions musicals matí, tarda i nit” ha afirmat el director.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha destacat que “estem molt contents i molt agraïts de poder celebrar que enguany fa 10 anys que l’Acampada Jove se celebra a Montblanc, esperem que en siguin molts més”.

Pel que fa a les noves confirmacions de grups que se sumen al cartell del festival, els ontinyentins Auxili ​tornen a l’Acampada Jove per presentar el seu nou disc Tresors. La situació política i social dels darrers mesos a marcar a la banda de reggae que aposta per un disc explícit i compromès amb la lluita dels drets i la llibertat. D’altra banda, arribats de Benifaió, la banda Assekes ​trepitjarà per primer cop el festival amb la gira Volar.

Per altra banda, Marcel Lázara i Júlia Arrey presentaran el projecte musical Pedalant Endins sorgit d’un viatje en bicicleta per Brasil. L’última confirmació és SUU​, que arriba a l’Acampada Jove amb la seva guitarra per presentar-nos el seu primer disc Natural.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview