Entrades
0

L’Acampada Jove clama ‘llibertat presos polítics’

Els Catarres s’imposen amb el concert més multitudinari de la nit

El segon dia de l’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha estat marcat pel clam del públic a favor de la llibertat dels presos polítics i exiliats que ha ressonat a totes les actuacions de la nit. El mateix dia que el festival ha programat una xerrada amb membres de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Les actuacions han començat amb el duo de Marcel Lázara i Júlia Arrey que han presentat el seu projecte musical ‘Pedelant endins’ inspirat en un viatge a Barasil. Al vespre, Sense Sal i Germà Negre han acompanyat la posta de sol de Montblanc en autèntica sintonia amb el públic.

Ja entrada la nit, l’escenari gran de l’Acampada ha obert amb el rock de Smoking Souls. Acte seguit, Els Catarres han tornat a fer vibrar l’Espai Independència en el què ha estat el concert més multitudinari de la nit.

La festa ha seguit amb Xavi Sarrià que retornava al festival on havia actuat diverses vegades amb Obrint Pas, recordant cançons de l’antiga banda i presentant el seu nou disc. I Ebri Knight repetia a l’Acampada Jove on hi ha trobat un públic completament entregat i disposat a fer tremolar Montblanc. La nit ha tancat amb les actuacions de Prozak Soup i Tropical Riots PDs.

Demà l’Acampada Jove tancarà la seva vint i tresena edició amb el tradicional acte polític central a la plaça i les actuacions de Gemma Humet, Assekes, Koers, VaDeBo, Roba Estesa, Talco, Doctor Prats, Buhos i DJ Send0.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, s’allargarà fins al diumenge a les 12 del migdia. Aquesta és la desena edició consecutiva que té lloc a Montblanc, anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview