Entrades
0

Oques Grasses, Tribade i Koers, primers grups confirmats per l’Acampada Jove 2019

L’organització ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials els tres primers grups que formaran part del cartell de la nova edició del festival.

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, torna a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol per celebrar la 24a edició carregada de festa, lluita i llibertat. Aquesta tarda, l’organització ha anunciat que Oques Grasses, Tribade i Koers son les tres primeres incorporacions del cartell d’aquesta nova edició.

Després d’una aturada, Oques Grasses serà un dels grans reclams de l’Acampada Jove 2019. La formació osonenca portarà els ritmes més reggae-pop del seu nou disc Fans del Sol que sortirà a la llum el 8 de febrer. El segon grup confirmat d’aquesta tarda ha sigut Tribade. El grup barceloní arriba per primer cop al festival amb el seu rap femení per denunciar i empoderarse a través dels ritmes i la poesia. I, finalment, Koers torna a l’Acampada Jove carregats d’energia a ritme de reggae-pop, dels sons més jamaicans i africans.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “des de l’organització engeguem aquesta nova edició amb moltes ganes de consolidar els diferents formats que ja vam presentar l’any passat, com és l’Espai República”. D’altra banda, Morales ha afegit que “l’Acampada Jove tornarà a ser un clam per la llibertat, ja que la millor resposta a la repressió de l’Estat és no deixar de construir un espai on la música genera consciència.”.

Coincidint amb aquest primer anunci, l’organització ha posat a la venda les entrades pel festival que actualment tenen un preu de 38€ els tres dies.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview