Entrades
0

ZOO, Obeses, La Otra & las locas del Co. i Train to Roots noves confirmacions de l’Acampada Jove 2019

Aquesta tarda, l’organització ha donat a conèixer quatre nous grups que se sumen a Oques Grasses, Tribade i Koers

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials quatre nous grups que formaran part de la 24a edició del festival. D’aquesta manera, ZOO, Obeses, La Otra & las locas del co. i Train To Roots se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Tribade i koers.

El primer confirmat de la tarda ha sigut ZOO, que tornen amb força a l’Acampada Jove amb les seves cançons plenes de lletres de denúncia social i consciència política. Al seu torn, els osonencs Obeses són una de les formacions confirmades d’aquesta 24a edició. Enguany les cançons del seu darrer treball Fills de les Estrelles ompliran el festival de rock simfònic i electricitat.

També visitarà Montblanc La Otra & las locas del co. amb la seva música de consciència per presentar el seu darrer disc Creciendo. Arribats d’Itàlia, Train to Roots ompliran, per primera vegada, l’escenari de Montblanc amb el reggae del seu sisè disc Declaration N°6.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que “seguim apostant per una oferta molt diversa, amb grups tant d’aquí com de fora i de diferents estils”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “el festival conserva el mateix esperit de sempre, mantenint l’ADN i l’essència de la reivindicació”.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview