Entrades
0

Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana se sumen al cartell de l’Acampada Jove 2019

Aquesta tarda, l’organització ha donat a conèixer quatre nous grups que se sumen a Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co.

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials quatre nous grups que formaran part de la 24a edició del festival. D’aquesta manera, Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana se sumen als 7 grups ja anunciats Oques Grasses, Tribade, Koers, ZOO, Obeses, La Otra & las locas del co. i Train To Roots

Els Green Valley han sigut els primers confirmats de la tarda. Tornen a Montblanc al ritme de reggae i dancehall amb les seves cançons que combinen lletres reivindicatives amb missatges positius que contagien i consciencien al públic. D’altra banda, el grup Terrassenc, Doctor Prats, trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove per cinquè cop consecutiu per fer vibrar a tots els acampats i acampades amb el seu darrer disc “Venim de Lluny”.

Per altra banda, Huntza ha sigut el tercer grup confirmat de la tarda. Per primer cop, els sis joves de Gipuzkoa arriben a l’Acampada Jove per presentar-nos el seu darrer treball Xilema. L’últim grup anunciat aquesta tarda ha sigut Andana, el grup del Maresme i guanyador del Música Jove 2018 seran els encarregats de donar tret de sortida a les actuacions de l’escenari independència.

Enguany, el concurs Música Jove torna amb una nova edició que manté el mateix esperit de promocionar la nostra llengua i donar a conèixer nous grups novells de música dels Països Catalans.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que “seguim apostant pels grups joves i emergents dels Països Catalans i el Música Jove és el màxim exponent que celebra la final a Montblanc durant el festival”. Les inscripcions del concurs es van tancar el passat 18 de març i els pròxims dies es donarà a conèixer els seleccionats per participar en les semifinals territorials, així com les dates i els llocs de celebració.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview