Entrades
0

Boikot, Buhos, El Diluvi i Alidé Sans se sumen al cartell de l’Acampada Jove 2019

– L’organització ha donat a conèixer en roda de premsa 4 nous grups que se sumen als 15 ja anunciats.
– El festival segueix treballant per millorar les infraestructures i l’accés al recinte.

L’Acampada Jove ha anunciat aquest matí en una roda de premsa a Montblanc les principals novetats d’enguany. El festival segueix apostant per la música de cantautores com Alidé Sans o Júlia Colom, confirmades fins al moment, en l’espai República, la zona d’esbarjo del festival que es va presentar l’any passat i que enguany es pretén consolidar com una zona chill out.

En l’acte, també s’han donat a conèixer les noves incorporacions al cartell del festival: Boikot, Buhos, El Diluvi i Alidé Sans se sumen als ja anunciats Auxili, Pupil·les, JOKB, Júlia Colom, Green Valley, Doctor Prats, Huntza, Andana, Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha agraït a la vila de Montblanc l’acollida i el tracte rebut durant els 11 anys on s’ha fet el festival. En aquest sentit, Morales ha afegit que “un any més l’Acampada serà un espai de reivindicació i de llibertat, on no s’obliden a les persones que segueixen patint una vulneració dels seus drets”.

Pel que fa a les novetats, el director del festival ha explicat que “seguim apostant per oferir actuacions musicals matí, tarda i nit. A més, enguany estem treballant per millorar el reciclatge i la neteja del festival així com l’accés, ja que, amb l’augment dels assistents, el temps de cua ha augmentat. Una de les iniciatives que hem impulsat és augmentar el nombre de bussos que arriben des de diferents municipis dels Països Catalans”.

Al seu torn, l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha destacat que “estem molt contents i agraïts de poder seguir acollint l’Acampada Jove a Montblanc. Un festival de referència que construeix un espai de lluita, festa i llibertat on es promou un nou model d’oci, que enterra el consumisme i potencia el turisme cultural”.

Pel que fa a les noves confirmacions de grups que se sumen al cartell del festival, Boikot, grup caracteritzat pel seu compromís social i el missatge polític que contenen les seves cançons i que torna a l’Acampada per carregar-nos d’energia i reivindicació. D’altra banda, Buhos tornarà a fer ballar i cantar als acampats i acampades amb el seu darrer disc La Gran Vida.

També, el mestissatge mediterrani de El Diluvi arriba a Montblanc amb la gira Junteu-vos. L’última confirmació del matí ha sigut Alidé Sans. La cantautora de la Vall d’Aran trepitjarà per primer cop el festival amb les seves lletres en occità aranès i el darrer disc Henerécla, de ritmes càlids i vibrants.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18,19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

1 Comment

Comments are closed.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview