Entrades
0

Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju tanquen el cartell de l’Acampada Jove 2019

L’organització ha presentat el cartell de l’edició d’enguany en una roda de premsa al centre de Barcelona

Aquesta tarda, s’ha presentat el cartell de l’Acampada Jove 2019 amb les últimes confirmacions: Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju que se sumen als ja 19 grups anunicats.

Strombers arriba a l’Acampada Jove amb la seva festa i el gamberrisme amb la seva gira “20 aniversari”. Sense Sal també tornarà a fer ballar a tots els acampats i acampades a ritme de pop-falk amb el seu darrer disc “La Sortida”.

El tercer confirmat ha sigut el terrassenc Lildami que presentarà el seu darrer disc “Flors Mentre Visqui” a l’Acampada. Al seu torn, Adala & The Same Song Band omplirà el festival a ritme del reggae del seu treball “Ona”. L’última confirmació ha sigut la cantautora Ju que des d’Osona arriba carregada d’energia per primer cop al festival.

Canviem la història

Durant l’acte, l’organització també ha donat a conèixer el lema de l’edició d’enguany “Canviem la història” com a resposta als diferents successos que portem vivint en l’àmbit polític i social. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “el jovent ens disposem de nou a canviar la història i encarem un nou cicle de mobilització a partir de la sentència del judici“.

Per altra banda, el director ha afegit que “els resultats de les darreres eleccions ens recorden que cal persistir en la lluita contra el feixisme i cal canviar la història de la repressió, del feixisme però també canviar-la i escriure-la en femení“.

Un cartell amb més diversitat musical que mai

El cartell de la 24à edició de l’Acampada Jove aplega diferents grups dels Països Catalans amb una àmplia diversitat d’estils, format per: Buhos, Tribade, Oques Grasses, Alidé Sans, El Diluvi, Zoo, Green Valley, Obeses, Júlia Colom, Auxili, Koers, Doctor PRats, Huntza, Boikot, Sense Sal, Adala & The Aame Song Band, Andana, Ju, Train To Roots, Pupil·les, Strombers i la Otra & Las Locas del Co.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview