Entrades
0

Una multitud d’estils i formats inunden la primera nit de l’Acampada Jove

  • Milers de joves s’apleguen en la primera nit de concerts de l’Acampada Jove en un escenari marcat per la diversitat d’estils.
  • Enguany, més presència de dones a l’escenari de l’Acampada Jove 2019 .

L’Acampada Jove ha començat amb força en la seva primera nit de la 24a edició omplint l’espai Independència.

Els maresmencs Andana han sigut els encarregats d’obrir l’escenari de l’Acampada Jove després de guanyar el concurs Música Jove 2018. Tot seguit, l’escenari s’ha omplert de cançons de lletres festives i reivindicatives on destaquen els missatges feministes de Pupil·les. Al vespre, els terrassencs Sense Sal han continuat la festa al ritme del pop-folck. La festa ha continuat de la mà de l’incombustible cantautor, Miquel del Roig i del #MestissatgeMediterrani de El Diluvi. La nit ha continuat a ritme de reggae i dancehall de Green Valley que han presentat el seu darrer disc “Bajo la piel”.

El tour “Avui lluny és més a prop” de Doctor Prats ha fet vibrar i ballar sense parar als acampats i acampades. Per primer cop, Adala & The Same Song Band ha omplert el festival de crítica social, ètica i espiritualitat. La nit ha acabat amb la sessió de música feminista de PD Ixentes, una diversitat d’estils que ha culminat una primera nit màgica a Montblanc.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat la gran acollida del públic el primer dia de festival “després de 24 edicions i onze anys consecutius a Montblanc el bon ambient i ganes de festa segueixen sent l’essència del festival”.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, [email protected] 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview