Entrades
0

Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans

Zoo, Buhos i Auxili celebren concerts multitudinaris abans de deixar els escenaris.

El segon dia de festival ha estat protagonitzat per les actuacions de Júlia Colom, Alidé Sans, La Otra y las Locas del Co., Tribade, Huntza, Zoo, Buhos, Auxili i Koers.

L’espai República s’ha inaugurat amb les actuacions de les cantautores ​Júlia Colom i Alidé Sans​, vingudes de Mallorca i de la Vall d’Aran. Al vespre, ​La Otra y Las Locas del Co. han sigut les encarregades d’obrir les actuacions musicals a la Carpa Tio Canya presentant el seu darrer disc “Creciendo”. ​Tribade​, n’han pres relleu fent ballar a tots els assistents a ritme del seu rap amb influències del flamenc, el soul, el afrotrap, i el reggaeton.

Qui ha obert avui l’escenari Independència ha estat el grup basc ​Huntza​, fent una crida a la llibertat del nostre país i la solidaritat entre pobles. Tot seguit, ​Zoo ha deleitat un públic completament entregat en tot moment amb les seves cançons plenes de lletres de denúncia social i consciència política. Tot seguit, ​Buhos han tornat a il·luminar el festival revolucionant tots els acampats i acampades a ritme de rock tropical.

Ha estat en aquesta última actuació quan el ​director de l’Acampada Jove, Pau Morales​, ha sortit a l’escenari per animar a tot el pública a organitzar-se davant la situació del nostre país. Morales ha posat en valor que “hem de continuar lluitant i reivindicant aquelles persones que viuen en una situació de repressió” i també que “​el jovent som la clau per canviar la història​”.

La nit ha seguit amb els sons més jamaicans i africans de ​Koers que han presentat el seu primer disc “Unbroken”. ​Ricard Cendra​, dj de Montblanc, ha tancat les actuacions del divendres nit amb un repertori molt divers d’estils i de cançons.

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com ​xerrades sobre la lluita antifeixista i el paper de la dona en el món de la música​. Demà, última nit del festival, Montblanc acollirà les actuacions de ​Ivette Nadal, Ju, Jokb, Lildami, Obeses, Oques Grasses, Boikot, Train to Roots, Strombers i Tropical Riots Pd’s.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview