Entrades
0

La 24a edició de l’Acampada Jove acull a més de 27.000 joves

El festival es consolida com l’aposta del jovent per combinar festa i llibertat duramt tres dies

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha tancat avui l’edició més reivindicativa a Montblanc. Més de 27.000 mil persones s’han aplegat a la capital de la Conca de Barberà durant tres dies per viure la festa i la lluita amb els concerts de Oques Grasses, Zoo, Buhos, Auxili, Boikot, El diluvi, Pupil·les, Tribade, entre molts altres.

El director del festival, Pau Morales, ha valorat l’Acampada Jove 2019 molt positivament “l’Acampada Jove s’ha consolidat com a model de festival político- musical, augmentant l’oferta musical i de xerrades i posant rumb cap a la 25a edició de l’Acampada Jove”. A més, Morales ha afirmat que “l’essència de l’Acampada Jove són els més de 500 joves del Jovent Republicà que treballen durant 3 dies de manera voluntària per tal de fer possible el festival autogestionat i de referència dels Països Catalans”.

Oques Grasses torna a l’Acampada Jove amb més força que mai
La darrera jornada de l’Acampada Jove ha començat amb l’actuació les cantautores Ivette Nadal i Ju a l’espai Repúblical. L’han seguit, al vespre, JokB i Lildami que han fet ballar els acampats i acampades a la carpa Tio Canya.

Els concerts de l’espai independència han començat amb Obeses amb el seu pop-rock del seu darrer treball “Fills de les Estrelles”. A continuació, el conjunt Oques Grasses ha tornat al festival després d’una breu aturada per presentar-nos el seu darrer disc “Fills del Sol”. Des de Madrid, Boikot ha omplert l’espai independencia de compromís social i missatge polític de les seves cançons.

L’aposta internacional de l’Acampada Jove 2019, Train to Roots, ha pujat a l’escenari del festival per primer cop per presentar-nos el seu sisè disc “Declaration N°6”. Després de 20 anys sobre l’escenari, Strombers ha tancat les actuacions a l’espai independència de l’edició d’enguany amb una gran festa. I, finalment, Tropical Riots Pd’s han sigut els encarregats de tancar la nit a Tio Canya.

Ventiladors, guanyadors del concurs de grups novells
Durant aquests tres dies també s’ha celebrat a Montblanc el concurs Música Jove, de grups novells que organitza l’Acampada Jove. Enguany, els guanyadors han estat els finalistes del Maresme, Ventiladors. La rumba dels maresmencs dels maresmencs ha captivat el jurat i públic en la catorzena edició del concurs Música Jove.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, ha tingut lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview