Entrades
0

Ja estan disponibles les entrades per la 25a Acampada Jove!

El festival se celebrarà la seva 25 edició el 16, 17 i 18 de juliol de 2020 a Montblanc.

Aquest matí, l’Acampada Jove ha posat a la venda abonaments de la 25 edició del festival que inclouen l’estada als tres dies de concerts i activitats, amb dret a acampar per 44€. Un any més, el el festival político-musical més gran dels Països Catalans torna a Montblanc per celebrar una edició molt especial. Durant els mesos que venen, l’organització anirà donant més detalles i sorpreses d’aquesta edició considerada “la “més gran de la història”.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que “som l’únic festival dels Països Catalans que pot dir que ha celebrat 25 edicions consecutives i amb un format i públic consolidat”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “l’Acampada 2020 serà un homenatge a les diferents edicions que hem viscut, plena de sorpreses per tots els públics i de nous serveis que s’aniran desvetllant els propers mesos”.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la dotzena edició consecutiva que se celebrarà̀ a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004)​.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview