Entrades
0

Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls, primers grups confirmats per les #25Acampades!

L’organització va anunciar ahir a la tarda a través de les xarxes socials els tres primers grups que formaran part del cartell de la nova edició del festival.

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, torna a Montblanc el 16, 17 i 18 de juliol per celebrar la 25a edició carregada de festa, lluita i llibertat. Ahir a la tarda, l’organització va anunciar que Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls són les tres primeres incorporacions del cartell d’aquesta nova edició.

Després de llançar el seu nou disc “Fans del Sol” Oques Grasses tornarà a trepitjar l’escenari del festival a ritme de reggae-pop. Els maresmencs Ebri Knight tornen a l’Acampada Jove amb les seves cançons folk-rock i amb l’energia del seu directe que farà ballar a tots els acampats i acampades. I, finalment, Smoking Souls ha sigut el tercer grup confirmat de la tarda, que arriben a l’Acampada Jove amb més força que mai per presentar-nos el seu nou treball “Translúcid”.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “des de l’organització engeguem aquesta nova edició amb moltes ganes de celebrar les 25 edicions consecutives del festival”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “l’Acampada Jove serà l’edició més històrica que hem viscut. El festival tornarà a ser un l’epicentre de la música dels Països Catalans, amb una ampliació dels serveis i amb moltes sorpreses per tots els públics”.

Actualment el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 48€.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Jovent Republicà i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la dotzena edició consecutiva que se celebrarà̀ a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview