Entrades
0

Miki Núñez, Lildami, 31 Fam, The Tyets, Ju i El Ventilador són les noves confirmacions per les #25Acampades

L’organització ha donat a conèixer sis nous grups que se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls, Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i Xarxa.

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda sis nous grups que formaran part de les #25Acampades el 16, 17 i 18 de juliol a Montblanc. D’aquesta manera Miki Nuñez, Lildami, 31 Fam, The Tyets, Ju i El Ventilador se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls, Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i Xarxa.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que “l’Acampada Jove segueix apostant pels grups joves i emergents dels Països Catalans i el Música Jove és el màxim exponent que celebra la final a Montblanc durant el festival”. Les inscripcions del concurs es tancaran el dilluns 9 de març i en els pròxims dies es donarà a conèixer els seleccionats per participar en les semifinals territorials, així com les dates i els llocs de celebració.

Després de participar en el Música Jove i passar per l’acadèmia d’Operación Triunfo, Miki Nuñez trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove amb el seu primer disc “Amuza”. Al seu torn, el terrassenc Lildami tornar amb més força que mai amb el seu darrer disc “Flors Mentre Visqui” a l’Acampada. 

Per altra banda, 31 fam farà ballar als acampats i acampades a ritme d’urban i trap amb el seu darrer treball “TR3TZE“. També, els mataronins The Tyets arriben per primer cop a l’Acampada Jove després de l’èxit del seu primer disc “Trapetón”.

La cantautora, Ju aterra per segon cop al festival que des d’Osona carregada d’energia. Per últim, el grup El Ventilador, guanyadors del Música Jove 2019, seran els encarregats de donar tret de sortida a les actuacions de l’escenari independència

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, arriba a la seva 25a edició a Montblanc el 16, 17 i 18 de juliol. Històricament, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni i Arbúcies.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview