Entrades
0

La 25a edició de l’Acampada Jove s’aplaça al 15, 16 i 17 de juliol de 2021

Les 25 edicions de l’Acampada Jove signifiquen moltes coses, però sobretot història, lluita juvenil i cultura. En moments tan difícils com els que estem vivint, ens hem de mantenir ferms i esperançats per superar la COVID -19. En els darrers dies hem seguit de ben a prop totes les recomanacions de les autoritats competents, i hem pres la dura decisió d’aplaçar l’Acampada Jove pel 15, 16 i 17 de juliol del 2021 a Montblanc, per celebrar les 25 edicions amb totes les garanties possibles. Malgrat aquesta decisió que ens entristeix, el nostre objectiu sempre ha sigut vetllar per la seguretat i la salut de tothom, en especial dels acampats i acampades.

Volem donar les gràcies a tots i totes que ens heu fet arribar el vostre escalf els darrers dies, per la comprensió i la paciència que heu tingut en mig de tanta incertesa. El vostre suport en aquests moments és imprescindible!

Prorroguem la programació perquè creiem que la cultura no es cancel·la. Ara més que mai hem de ser una pinya, donar suport al món de la cultura que passa moments molt difícils. Des de l’organització vetllem per mantenir al màxim els artistes confirmats d’aquest any per l’edició del 2021. Us anirem informant en la mesura que tinguem tots els detalls confirmats i les noves incorporacions al cartell.

Totes les entrades adquirides ja són vàlides per l’any que ve, sense necessitat de realitzar cap tràmit, i inclouran beneficis especials pels qui decideixin conservar-la. En el cas de no poder assistir a l’Acampada Jove 2021, podreu demanar el reemborsament del valor de l’entrada. Més informació a www.acampadajove.cat.

Gràcies de nou per fer possible el festival any rere any i per la vostra estima. Tota la família de l’Acampada Jove us envia molts ànims i una forta abraçada. Ben aviat ens podrem tornar a abraçar i gaudir de la cultura i la festa.

Us esperem amb moltes ganes de retrobar-vos i poder celebrar junts les 25 acampades, que de ben segur seran històriques!

[Països Catalans, 18 de maig 2020]

1 Comment

Comments are closed.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview