Entrades
0

Oques Grasses, Mafalda, Boikot, Smoking Souls i Xavi Sarrià tanquen el cartell de l’Acampada Jove 1.0

L’organització ha presentat el cartell de l’edició d’enguany i els cinc nous grups que se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ciudad Jara, Doctor Prats, Ebri Knight, Roba Estesa, Ju, El Diluvi, 31 FAM i The Tyets.

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta matí els cinc nous grups que tanquen el cartell de l’edició especial del festival “Acampada Jove 1.0”. D’aquesta manera, Oques Grasses, Mafalda, Boikot, Smoking Souls i Xavi Sarrià se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ciudad Jara, Doctor Prats, Ebri Knight, Roba Estesa, Ju, El Diluvi, 31 FAM i The Tyets.

El primer confirmat de la tarda ha sigut Oques Grasses, que després de l’èxit del seu darrer disc ‘Fans del Sol’ tornen al festival per presentar-nos el seu nou treballar ‘A Tope Amb La Vida’ que sortirà el 28 de maig.

Al seu torn, El grup de Túria, Mafalda, trepitjarà per primer cop l’escenari de l’Acampada Jove. Amb el seu estil que barreja ska, reggae, funk i hardcore, que ells mateixos diuen “Reggaecore” faran vibrar a tots els acampats i acampades. Boikot, grup caracteritzat pel seu compromís social i el missatge polític que contenen les seves cançons, torna a l’Acampada per carregar-nos d’energia i reivindicació.

Per altra banda, Smoking Souls ha sigut el tercer grup confirmat de la tarda, que arriben amb més força que mai per presentar-nos el seu treball “Translúcid”. També visitarà Montblanc el cantautor i membre fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, que torna a l’Acampada amb la seva nova gira “No s’apaguen les estrelles”.

Més que mai, reivindiquem-nos!
També, l’organització ha donat a conèixer el lema de l’edició d’enguany, Més que mai, reivindiquem-nos, com a resposta al moment social que vivim. La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha explicat que “després d’un any complicat amb l’arribada de la pandèmia ens mereixem l’Acampada Jove 1.0, ens mereixem un estiu ple de música i cultura“. En aquest sentit, Domènech ha afegit que “el festival és un espai de reivindicació, on posem els joves al centre, així com volem reivindicar la cultura i el festival”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview