Entrades
0

Buhos, La Fúmiga i Ginestà els primers confirmats per l’Acampada Jove 2022

  • L’organització ha anunciat els primers grups confirmats per l’Acampada Jove 2022 que se celebrarà el 14, 15 i 16 de juliol. El festival se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d’Anoia.

Després de dos anys d’aturada,l’Acampada Jove torna reforçada i amb aire fresc en un nou espai a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol. L’organització ha anunciat que Buhos, La Fúmiga i Ginestà són els tres primers grups confirmats per aquesta edició on se celebraran els 25 anys del festival.

Pel que fa a les noves confirmacions de grups que se sumen al cartell del festival, Buhos, un imprescindible de l’Acampada Jove, tornarà a trepitjar l’escenari del festival per fer ballar i cantar als acampats i acampades amb nous ritmes i cançons.

Per altra banda, des del País Valencià arriba per primer cop a l’Acampada Jove La Fúmiga per presentar el seu darrer disc Fotosíntesis. Amb les seves cançons faran brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic.

Per primer cop, els germans andreuencs, Ginestà, se sumen al cartell del festival per primer cop amb un nou disc que sortirà a la llum el març del 2022. La banda es caracteritza per les històries quotidianes que expliquen a través de la música pop, el folk català i la cançó de protesta.

Actualment, el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 40€.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Jovent Republicà i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia el proper 14, 15 i 16 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Montblanc (2019 – 2009), Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview