Entrades
0

Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Smoking Souls, Tribade i JazzWoman nous confirmats per l’Acampada Jove 2022

  • L’organització ha anunciat nous grups confirmats per l’Acampada Jove 2022 que se sumen als ja anunciats Buhos, La Fúmiga, Mafalda, Roba Estesa, Lildami, Ginestà, Ebri Knight, Huntza, Rudymentari, El Diluvi, Alérgicas al Polen i el Ventilador.
  • L’Acampada Jove 2022 que se celebrarà el 14, 15 i 16 de juliol. El festival se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d’Anoia.


Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Smoking Souls, Tribade i JazzWoman nous confirmats per l’Acampada Jove 2022 se sumen als ja anunciats Buhos, La Fúmiga, Mafalda, Roba Estesa, Lildami, Ginestà, Ebri Knight, Huntza, Rudymentari, El Diluvi, Alérgicas al Polen i el Ventilador. El festival torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia en un nou espai a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol.

El primer confirmat del matí ha sigut Ciudad Jara, que arriben amb força per primer cop al festival. Després de més de 10 anys a La Raíz, el valencià Pablo Sánchez ha retornat a la primera línia musical amb el seu nou treball ‘Cinema’.

També visitarà Sant Sadurní d’Anoia el cantautor i membre fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, que torna a l’Acampada amb el seu darrer disc ‘Causa’ que s’estrena el 8 d’abril. Per altra banda, Smoking Souls ha sigut el tercer grup confirmat, que arriben amb més força que mai per presentar-nos el seu nou treball ‘La Cura’.

El grup barceloní, Tribade, torna al festival amb el seu rap femení per denunciar i empoderar-se a través dels ritmes i la poesia. I, finalment, la rapera valenciana, JazzWoman arriba per primer cop al festival amb el seu darrer treball ‘Anem a tot’

Actualment, el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 45€.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Jovent Republicà i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia el proper 14, 15 i 16 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Montblanc (2019 – 2009), Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview