Entrades
0

L’Acampada Jove 2022 obre les seves portes a la celebració de la 25a edició

  • El festival més compromès dels Països Catalans inaugura una nova edició sota el lema “25 acampades petant-ho” per celebrar un aniversari molt esperat a causa de la pandèmia de la COVID-19
  • Per primera vegada, l’Acampada Jove se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol. 

Aquest matí, ​l’Acampada Jove ha obert les portes de la que serà la seva 25a edició​. El festival, que compta amb 58.000 metres quadrats, acollirà durant els propers tres dies les actuacions de més d’una vintena de bandes musicals com La Pegatina, Auxili, La Fúmiga o Ginestà. A més, d’una àmplia oferta de xerrades, tallers, actuacions de cultura popular, esports i entre moltes altres activitats.

La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha valorat l’inici del festival i ha afirmat que “afrontem la 25a edició de l’Acampada Jove amb molta festa, lluita i reivindicació i, sobretot, il·lusió per començar una nova etapa a Sant Sadurní ”​. ​”L’Acampada Jove és un festival fet per joves i per a joves que va més enllà d’una simple programació artística; és un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses”.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l’Acampada Jove torna reforçada i amb aire fresc en un nou espai a la capital del cava. Durant tres dies s’ofereix 12h de concerts i 24h de festa consecutives. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview