Entrades
0

L’esport, la cultura i l’humor protagonistes de l’última jornada de l’Acampada Jove

L’última jornada d’activitats de la 25a edició de l’Acampada Jove ha volgut posar el focus en la promoció de l’esport, la cultura popular i l’humor. La zona d’acampada ha estat la ubicació de la celebració del torneig de vòlei i ping-pong dinamitzat per Raül Romeva i Elisenda Alamany.

Un altre dels temes que s’ha posat sobre la taula al llarg del dia ha estat la salut mental. L’entitat El Turó, dedicada a la desestigmatització de la salut mental, ha fet un taller musical amb instruments i així crear un espai per a compartir experiències personals a través de la música. Per altra banda, el còmic i humorista, Guillem Estadella, ha conduït el primer concurs de poesia i monòlegs breus que, amb un jurat popular format pel públic assistent, ha decidit la persona guanyadora de l’activitat. 

A més a més, també s’ha celebrat el taller de sardanes i castells, que ha anat a càrrec de les colles universitàries Trempats i Pataquers.

Un altre dels temes que s’ha posat sobre la taula al llarg del dia ha estat la salut mental. L’entitat El Turó, dedicada a la desestigmatització de la salut mental, ha fet un taller musical amb instruments i així crear un espai per a compartir experiències personals a través de la música. Per altra banda, el còmic i humorista, Guillem Estadella, ha conduït el primer concurs de poesia i monòlegs breus que, amb un jurat popular format pel públic assistent, ha decidit la persona guanyadora de l’activitat. 

La jornada de dissabte ha estat centrada en la commemoració de les 25 edicions de l’Acampada Jove. Amb un dinar al restaurant La Masia de Sant Sadurní d’Anoia, els organitzadors del festival han celebrat l’aniversari del festival político-musical més important dels Països Catalans, que any rere any s’ha fet possible gràcies a la militància del Jovent Republicà. El dinar ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras i altres personalitats polítiques del partit. 

El dia acabarà amb els últims concerts del festival: El Pony Pisador, Ciudad Jara, Xavi Sarrià, La Fúmiga, Auxili, Roba Estesa, Ebri Knight i Tropical Riots PD’s.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview