Com arribar

Tota la informació sobre com arribar a l'Acampada Jove amb cotxe, tren o autobús!

Vine amb bus

Tots els busos arribaran a Montblanc el matí de dijous 18 de juliol i marxaran el mati-migdia de diumenge 21 de juliol. Els bitllets d’autobús es podran comprar fins el 16 de juliol.Autobusos organitzats per anar i tornar a l’Acampada Jove 2019.
El preu que s’indica correspon a l’anada i la tornada. No és possible comprar només el bitllet d’anada o el de tornada.

Amposta 20€
Badalona 19€
Barcelona 17€
Castelló 30€
Figueres 30€
Girona 30€
Granollers 19€
Manresa 19€
Mataró 19€
Olot 26€
Sabadell 17€
Sant Celoni 19€
València 38€
Vic 20€
Vilafranca del Penedès 17€

L’hora i el lloc de sortida exacte de sortida es publicarà 15 dies abans de l’inici del festival en aquesta mateixa pàgina web.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar un autobús en cas de no arribar a un mínim de persones apuntades per autobús.

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Montblanc és la de Barcelona-Lleida (per la costa), i entre altres poblacions passa per Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Tarragona, Reus i Valls. Per l’altre sentit, passa per Juneda, les Borges Blanques o l’Espluga de Francolí. Més informació a Renfe.

Vine amb cotxe

Si vols venir amb vehicle propi, pots fer-ho per la N-240 des de Barcelona i Tarragona. Qui vingui de Reus ho pot fer per la C-14. Qui prefereixi venir per l’autopista ho pot fer per l’AP-2 des de Lleida i Barcelona i agafar la sortida 9 corresponent a Montblanc. Com que l’Acampada Jove serà molt a prop del nucli urbà de la capital de la Conca de Barberà, us recomanem que no feu servir el cotxe per desplaçaments entre Montblanc i el recinte de l’Acampada.