Com arribar

Tota la informació sobre com arribar a l'Acampada Jove amb cotxe, tren o autobús!

Vine amb bus

Autobusos organitzats per anar i tornar a l’Acampada Jove 2017.
El preu que s’indica correspon a l’anada i la tornada. No és possible comprar només el bitllet d’anada o el de tornada.

València – 38€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de València el dijous 13 de juliol a les 10 h de la Facultat de Tarongers (av. Dels Tarongers s/n) i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Castelló – 32€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Castelló el dijous 13 de juliol a les 11 h de l’estació d’autobusos (Carrer del Pintor Oliet, s/n) i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Amposta – 16€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà d’Amposta el dijous 13 de juliol a les 12:30 h de l’estació d’autobusos d’Amposta (Av. Santa Bàrbara, 125) i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Vilafranca del Penedès – 16€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Vilafranca del Penedès el dijous 13 de juliol a les 9:30h l’estació d’autobusos (Avinguda Vilanova i La Geltrú, 2, ) i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Barcelona – 17€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Barcelona el dijous 13 de juliol a les 10 h de la plaça Universitat i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Mataró – 19€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Mataró el dijous 13 de juliol a les 11:30h de l’estació de la RENFE de Mataró i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:15 h de l’Avinguda Manel Ribé amb amb plaça de Sant Francesc.

Granollers – 18€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Granollers el dijous 13 de juliol a les 9:30h de l’estació d’autobusos de Granollers i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:15 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Girona – 30€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Girona el dijous 13 de juliol a les 10 h del parc del Migdia i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:30 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Figueres – 30€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Figueres el dijous 13 de juliol a les 9:30 h de l’estació d’autobusos de Figueres i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:30 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Olot – 26€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà d’Olot el dijous 13 de juliol a les 10:30 h del parking del Carrefour (Avinguda de Santa Coloma, 74) i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:30 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Manresa – 18€ Compra el bitllet!

L’autobús sortirà de Manresa el dijous 13 de juliol a les 11:45 h Pg. del Riu – Estació Rodalies de Manresa i tornarà de Montblanc el diumenge 16 de juliol a les 11:30 h de l’Avinguda Manel Ribé amb plaça de Sant Francesc.

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Montblanc és la de Barcelona-Lleida (per la costa), i entre altres poblacions passa per Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Tarragona, Reus i Valls. Per l’altre sentit, passa per Juneda, les Borges Blanques o l’Espluga de Francolí. Més informació a Renfe.

Vine amb cotxe

Si vols venir amb vehicle propi, pots fer-ho per la N-240 des de Barcelona i Tarragona. Qui vingui de Reus ho pot fer per la C-14. Qui prefereixi venir per l’autopista ho pot fer per l’AP-2 des de Lleida i Barcelona i agafar la sortida 9 corresponent a Montblanc. Com que l’Acampada Jove serà molt a prop del nucli urbà de la capital de la Conca de Barberà, us recomanem que no feu servir el cotxe per desplaçaments entre Montblanc i el recinte de l’Acampada.