Com arribar

Tota la informació sobre com arribar a l'Acampada Jove amb cotxe, tren o autobús!

Vine amb bus

Tots els busos arribaran a Montblanc el matí de dijous 19 de juliol i marxaran el migdia de diumenge 22 de juliol. Els bitllets d’autobús es podran comprar fins l’11 de juliol.Autobusos organitzats per anar i tornar a l’Acampada Jove 2018.
El preu que s’indica correspon a l’anada i la tornada. No és possible comprar només el bitllet d’anada o el de tornada.

– Vilafranca del Penedès i Sabadell a 16€
– Barcelona a 17€
– Granollers a 18€
– Manresa i Mataró a 19€
– Vic i Amposta a 20€
– Olot a 26€
– Girona i Figueres a 30€
– Castelló a 32€
– València a 38€.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar un autobús en cas de no arribar a un mínim de persones apuntades per autobús.

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Montblanc és la de Barcelona-Lleida (per la costa), i entre altres poblacions passa per Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Tarragona, Reus i Valls. Per l’altre sentit, passa per Juneda, les Borges Blanques o l’Espluga de Francolí. Més informació a Renfe.

Vine amb cotxe

Si vols venir amb vehicle propi, pots fer-ho per la N-240 des de Barcelona i Tarragona. Qui vingui de Reus ho pot fer per la C-14. Qui prefereixi venir per l’autopista ho pot fer per l’AP-2 des de Lleida i Barcelona i agafar la sortida 9 corresponent a Montblanc. Com que l’Acampada Jove serà molt a prop del nucli urbà de la capital de la Conca de Barberà, us recomanem que no feu servir el cotxe per desplaçaments entre Montblanc i el recinte de l’Acampada.