Espais d’actuació

Coneix els diferents espais de l'Acampada Jove!

PAÏSOS CATALANS

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. L’Espai Països Catalans té més de 30.000 metres quadrats de zona d’acampada perquè els acampats, l’autèntic esperit del festival, pugueu gaudir d’una estada a Montblanc amb la màxima comoditat possible. Les zones estan correctament acondicionades amb punts d’aigua, dutxes, servei de recollida de residus, servei de bar i altres serveis per garantir als assistents una bona estada a l’Acampada Jove.


INDEPENDÈNCIA

El moment del dia més important a l’Acampada Jove és la nit, moment en què tots els acampats s’apleguen a l’Espai Independència on s’hi fan els concerts més potents del panorama musical català i reivindicatiu. Quan arriba la nit l’Espai Independència s’omple de gom a gom i es converteix en un clam de lluita i festa de milers de joves dels Països Catalans.


CARPA TIO CANYA

La Carpa Tio Canya és l’espai on cada dia comença i acaba la festa i que amplia l’oferta musical del festival acollint actuacions de grups emergents i cantautors. La Carpa, també acull les sessions dels punxadiscos que allarguen la festa fins que surt el sol.


LLIBERTAT

L’Espai Llibertat és el centre de les activitats polítiques de l’Acampada. Hi haurà xerrades, col•loquis, debats i taules rodones on els acampats podran aprendre, discutir i debatre sobre els temes d’actualitat. L’espai Llibertat està situat a l’Església Sant Francesc.


LA PLAÇA

La Plaça Major de Montblanc és l’espai on se celebra la final del Música Jove, el concurs on participen grups emergents d’arreu dels Països Catalans. També s’hi celebra l’acte polític i actuacions de cultura popular.


REPÚBLICA

L’Espai República és una zona pensada per millorar encara més els serveis als acampats. És la principal zona de “bon rotllo” del festival, on s’hi podran carregar els mòbils, prendre alguna cosa, descansar i conèixer molta gent vinguda d’arreu dels Països Catalans. L’espai està habilitat a la dreta de l’entrada de l’Acampada Jove. És també l’espai d’actuació per als cantautors que participen del festival.


SOCIALISME

L’Acampada Jove també serà present a la piscina municipal, ben a prop de la muralla. Per combatre les altes temperatures del juliol no hi ha res millor que fer jocs, tallers i activitats a la piscina municipal, i sempre amb un bon recull de música que soni de fons. Encara t’ho penses?