Preguntes freqüents #25acampades

Si ja tinc la meva entrada per les 25 acampades, em serveix per a l’Acampada Jove 2021?

Sí, automàticament les entrades comprades abans del 18 de maig de 2020 són vàlides per l’edició de l’Acampada Jove 2021, sense fer cap tràmit, i inclouran beneficis especial pels qui decideixin conservar-la. De la mateixa manera passa tan amb els tiquets del bus comprats com els diners de la polsera.

I si no puc assistir a l’Acampada Jove 2021, puc retornar l’entrada?

No et preocupis, tens fins al 15 de juny de 2021 per demanar el reemborsament de l’import íntegre de la teva entrada, incloses les despeses de gestió. Per fer-ho has d’omplir el formulari: https://help.ticketmaster.es/hc/ca/requests/new

Quan podré comprar l’abonament per l’Acampada Jove 2021?

Els abonaments de 3 dies amb dret a acampar de les 25 Acampades estan disponibles a www.acampadajove.cat/entrades. Queden molt pocs abonaments a 50€, no et quedis sense venir a l’Acampada Jove!

L’Acampada Jove 2021 quins dies se celebrarà?

Per preservar la seguretat i la salut dels acampats i acampades, les 25 acampades no es podran celebrar el juliol 2020 com estava previst. Per això, el 15, 16 i 17 de juliol de 2021 les celebrarem amb una gran festa que serà inoblidable a Montblanc!

El cartell fins ara anunciat per les 25 acampades serà el mateix pel 2021?

Com hem dit molts cops, la cultura no es cancel·la, sinó que és pròrroga. Per aquest motiu l’organització té l’objectiu de mantenir gran part de la programació, sempre atenint-se als possibles canvis que pugui haver-hi per l’agenda dels artistes.

Quan anunciareu el cartell de l’Acampada Jove 2021?

L’organització està treballant en l’edició de les 25 acampades. Quan tinguem tota la programació músical, cultural, tallers, xerrades i esports us ho explicarem a través de les nostres xarxes socials:

Instagram: @acampadajove
Twitter: @acampadajove
Facebook: /acampadajove


Preguntes freqüents

Tens algun problema amb la teva entrada per l’Acampada Jove?

Si tens qualsevol incidència amb la teva entrada per l’Acampada Jove escriu-nos un correu a [email protected]

Des de quina hora puc acampar? Es pot sortir i entrar del recinte?

Podràs acampar a partir de les 12h del dijous, hora en què s’obren les portes de l’Acampada Jove! Un cop tinguis la teva polsera, podràs entrar i sortir del recinte quan vulguis. Hauràs de recollir la teva tenda i sortir del recinte de l’Acampada Jove el diumenge abans de les 12h.

Es pot comprar menjar a l’Acampada Jove?

Si vols comprar menjar a dins del recinte de l’Acampada jove pots fer-ho. A l’espai Independència hi trobaràs diferents paradetes on comprar el sopar i a l’espai República hi podràs trobar esmorzar, entrepans i coses per picar.

Puc portar bengales a la zona de concerts?

No, qualsevol foc està prohibit al recinte de l’Acampada, incloent qualsevol tipus de focs d’artifici o malabars de foc.

Es pot entrar menjar i beguda al recinte de l’Acampada Jove?

A la zona d’acampada podràs entrar menjar i beguda sempre i quan els envasos no siguin de vidre. A la zona de concerts no podràs entrar-hi beguda.

Puc carregar el mòbil al recinte de l’Acampada Jove?

Sí, a l’espai República s’habilitarà una zona amb endolls perquè puguis carregar el teu mòbil durant l’Acampada Jove.

Sóc menor d’edat però major de 16 anys, he de portar alguna autorització?

No, només els menors de 16 anys han de portar l’autorització que trobareu aquí.

Sóc menor de 16 anys, qui m’ha d’acompanyar a l’Acampada Jove?

Si ets menor de 16 anys has de portar l’autorització per a menors signada pel teu pare/mare/tutor que t’acompanyaran al festival. En cas que la persona major d’edat que t’acompanyi no sigui ni el teu pare/mare/tutor, s’haurà d’autoritzar a una tercera persona major d’edat a acompanyar-te. Per això, hauràs de portar l’autorització de menors amb els camps d’autorització a una tercera persona emplenats. També hauràs d’adjuntar fotocòpia del DNI teva, del teu pare/mare/tutor i de la persona autoritzada a acompanyar-te. Trobaràs tota la informació detallada aquí.

 

Serveis

Zona de dutxes

A l’Espai Països Catalans (zona d’Acampada) disposareu de diferents punts de dutxes per tal que tothom pugui treure’s de sobre la suor estiuenca i refrescar-se de valent.

Assistència Sanitària

A l’Espai Independència trobaràs un servei mèdic preparat per portar a terme la primera atenció sanitària. Si tens qualsevol problema posa’t en contacte amb l’organització.

Punts d’aigua

Per tal d’ajudar-te a combatre la set i la calor de les tardes d’estiu, l’Acampada Jove posarà a la teva disposició diferents punts d’aigua.

Aparcament gratuït

A l’entrar a la Vila, just al costat del recinte de l’Acampada, hi ha un aparcament gratuït on poder deixar el cotxe. Per arribar-hi, segueix les indicacions.

La Nova Polsera

A l’Acampada Jove no hi ha monedes! Tot es paga amb la polsera que podràs carregar als punts habilitats. Et servirà per les barres, parades de material i les parades de menjar.

Piscina

Aquest any els usuaris de l’Acampada Jove podran fer servir la piscina municipal de Montblanc als millors preus.

Lavabos

Hi ha lavabos distribuïts per tots els espais de l’Acampada Jove, incloent-hi unitats per persones amb problemes de mobilitat.

 

Consells pràctics

Consells per combatre l’onada de calor

La Generalitat de Catalunya recomana que davant l’onada de calor:

 • Eviteu el sol directe.
 • Porteu una gorra o un barret.
 • Utilitzeu roba lleugera (cotó), de colors clars i que no sigui ajustada.
 • Procureu caminar per l’ombra i descanseu en llocs frescos del carrer o en espais tancats que estiguin climatitzats.
 • Porteu aigua i beveu-ne sovint.
 • Mulleu-vos una mica la cara i, fins i tot, la roba.
 • Eviteu les activitats físiques intenses.
 • Feu menjars lleugers, eviteu els menjars molt calents i els que aporten moltes calories (salses, fregits, arrebossats).
 • Preneu aliments rics en aigua (fruites, verdures i hortalisses); us ajudaran a recuperar les sals minerals perdudes per la suor.
 • Beveu molta aigua i sucs de fruita al llarg del dia, encara que no tingueu set.

Evitem incendis

La teva col•laboració és absolutament necessària per evitar qualsevol situació de risc, i per aquesta raó et demanem que segueixis les indicacions de l’organització a l’hora de cuinar i que recordis que qualsevol foc està prohibit al recinte de l’Acampada, incloent qualsevol tipus de focs d’artifici o malabars de foc.

Aquest any, degut a l’alt risc d’incendi, també està prohibit l’ús de fogonets a qualsevol espai de l’Acampada Jove.

Respecte i compromís

L’Acampada Jove és possible gràcies als 500 militants de l’esquerra independentista que hi treballen de forma voluntària. Respecta i seràs respectat.

Responsabilitat

Totes les zones de l’Acampada Jove estaran correctament il•luminades, però et recomanem, per tal d’evitar situacions incòmodes, que no deixis objectes de valor a la teva tenda quan no hi siguis i que, en cas de qualsevol incidència, et dirigeixis als responsables del servei d’ordre. L’organització no es fa responsable de la pèrdua d’objectes personals ni la pèrdua del braçalet de l’Acampada. En cas que perdis la polsera de l’abonament, l’organització no te la canivarà per una altra.

Ordre i seguretat

L’organització de l’Acampada Jove posa a la teva disposició un servei d’ordre encarregat del control dels accessos al recinte i de vetllar per la seguretat i el bon funcionament de l’Acampada. Per aquesta raó et demanem que col•laboris al màxim amb la seva feina i li facilitis l’atenció als milers de joves que participen en l’Acampada.

En cas d’emergència

A l’Acampada trobaràs panells informatius amb les rutes d’evacuació en cas d’emergència. Si et trobes en una situació d’aquestes característiques, et demanem que segueixis les indicacions del personal de seguretat i dels serveis públics.

AVISOS

 • No es toleraran actituds masclistes a l’Acampada Jove.
 • No es poden entrar recipients de vidre a tot el recinte de l’Acampada.
 • No es permet l’entrada d’animals al recinte.
 • No es poden entrar begudes a l’Espai Independència ni a la carpa Tio Canya (zona de concerts), així com tampoc elements perillosos per a la integritat física.
 • A causa de l’alt risc d’incendi, està prohibit fer foc al recinte de l’Acampada.


MÉS DUBTES?