Entrades
0

L’Acampada Jove amplia el seu cartell amb Fora de lloc i Pèl de gall

Aquesta tarda, l’Acampada Jove ha donat a conèixer dos grups més que s’afegeixen als vint i un ja anunciats per l’organització del festival. Fora de lloc i pell de gall s’incorporen a un cartell de luxe que es podrà veure dijous, divendres i dissabte vinent a Montblanc.

Fora de lloc són un grup nascut l’any 2009 a Montblanc. El germans Sergi i Gerard Pulido, Ferran Franch, Ricard Cendra i Oriol Solé fan ballar a tot arreu on van amb el seu nou primer disc que porta el nom del grup, Fora de Lloc. Per la seva banda, els Pèl de Gall vindran des de Menorca per portar el seu rock dur ple d’energia que parla amb humor i tons irònics de la vida dels joves.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’aposta pels grups novells de casa nostra que ha fet sempre el festival, no només amb el concurs música jove, sinó també com a part de la programació dels diferents escenaris, en aquest sentit ha afirmat que les noves incorporacions “segueixen amb l’esperit de donar a l’Acampada Jove una oferta més àmplia, apostant pels grups de la vila que acull el festival i per grups d’arreu dels Països Catalans”.

Concurs música jove

Dins del marc de l’Acampada Jove, com cada any, se celebra la final del Música Jove, concurs de grups novells dels Països Catalans. Després de les diverses finals als diferents territoris del nostre país, el divendres se celebrarà la gran final amb A trenc d’alba, Ojo de Buen Cubero, Èxtasis, Hora de Joglar, Karra-ska’l, Devil’s Band, Ska Brass, el Mosquito del Garito i Contracop. El grup guanyador serà l’encarregat d’obrir l’espai Independència, escenari gran del festival, en la vintena edició de l’Acampada Jove.

Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada Jove s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004). En les últimes edicions, l’Acampada ha congregat prop de 30.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview