Entrades
0

L’Acampada Jove 2014 comptarà amb una aplicació Android

L’Acampada Jove 2014, disposarà de nou enguany d’una aplicació estrena per a dispositius Android per acostar tota la informació sobre el festival als smartphones. L’aplicació desenvolupada per COMmuniquem, posa a l’abast dels espectadors del festival tota la informació pràctica que puguen necessitar durant els dies de l’Acampada Jove.

Així l’aplicació a més de totes les notícies al voltant de l’Acampada Jove que es generen abans i durant el festival, incorpora els horaris dels concerts, informació dels grups, totes les activitats i espais del festival, notícies consells pràctics, mapes amb tots els espais entre altres moltes opcions, en una aplicació de descàrrega gratuïta i compatible amb tots els dispositius Android.

L’aplicació es podrà descarregar al Google Play a través d’aquest enllaç i també mitjançant aquest Codi QR.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview