Entrades
0

Oriol Junqueras, Jaume Sastre i Joan Tardà participaran de l’Acampada Jove 2014

El festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana aquest any afronta la tardor de la llibertat. Amb l’horitzó dels dos referèndums que se celebraran aquesta tardor a Escòcia i al Principat de Catalunya, les xerrades i actes polítics que es faran durant els tres dies del festival tractaran de teixir el nou país que volem construir i culminaran amb l’acte polític central del festival, on hi intervindrà el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l’alcalde de Montblanc Pep Andreu.

Un any més, l’Acampada convertirà Montblanc en el punt de trobada de milers de joves independentistes, sent l’empenta cap al referèndum del 9 de novembre. Amb el lema La revolució del sí sí, l’Acampada aquest any es converteix, més que mai, en una cita ineludible per tot el jovent independentista del nostre país.
Més enllà de l’acte polític central, l’Acampada Jove també ofereix la possibilitat de debatre i informar-se sobre diverses temàtiques d’actualitat que afecten al jovent del nostre país. En aquest sentit, l’organització ha programat una xerrada sobre la situació del català arreu dels Països Catalans que comptarà amb Jaume Sastre, el docent que va estar en vaga de fam quaranta dies per defensar la llengua catalana a les escoles de les Illes Balears. També hi tindran cabuda un col·loqui sobre la participació juvenil, un debat sobre la situació dels mitjans de comunicació públics als Països Catalans i una xerrada sobre feixisme a Europa que comptarà amb la presència de Guillem Agulló, pare del jove assassinat per un grup de joves d’ultra dreta l’11 d’abril de 1993. A l’Acampada també es podrà parlar del Tricentenari en un col·loqui de la mà de Quim Torra o es podrà debatre sobre el futur de la República Catalana amb Joan Tardà,  entre d’altres.
Aquesta és la sisena edició consecutiva del festival a Montblanc. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005–2008) i Arbúcies (1996–2004). En les últimes edicions, ha congregat prop de 25.000 joves i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referencia en el mapa juvenil i independentista dels Països Catalans.
COMPRAR ENTRADES
Cart Overview