Entrades
0

Aspencat i La Gossa Sorda, els grans destacats de la segona nit de l’Acampada Jove

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha seguit trencant motlles durant la seva segona jornada. Les actuacions d’Aspencat i La Gossa Sorda han mobilitzat milers de persones que s’aplegaven a l’espai Independència per ballar i cantar les reivindicacions dels dos grups valencians. Per la seva banda, Talco ha posat el toc internacional a l’Acampada i ha fet gaudir a un públic completament entregat.

La nit ha començat amb l’actuació de Green Valley, el grup basc ha posat el llistó molt alt a l’escenari Independència amb un directe trepidant que ha enganxat a tots els assistents. Acte seguit, Aspencat ha aconseguit congregar encara més joves per reivindicar uns Països Catalans més justos i lliures. Amb una col·laboració del cantant de la Gossa Sorda, Àlex Seguí, han captivat l’Acampada Jove amb la seva gira Antimatèria Tour 2014 donant pas als seus companys de Pego que tornen als escenaris amb La Polseguera després d’una aturada d’un any i mig. Els encarregats de tancar la nit han estat Ebri Knight i Tropical Riots que han mantingut el públic despert fins a quarts de set del matí.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha volgut posar en valor la conjunció entre música i reivindicació que s’ha demostrat avui als escenaris de l’Acampada. Alhora, Gómez del Moral ha destacat les xarrades que han tingut lloc en el marc del festival, posant especial èmfasi en el col·loqui sobre el feixisme a Europa que ha comptat amb Guillem Agulló, pare del jove assassinat per un grup d’ultradreta; Montse Armengou, periodista de TV3 i directora del documental A la dreta i més enllà i David Karvala, activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Avui, els assistents al festival podran assistir, també, a una xerrada sobre el català a l’escola amb Jaume Sastre, docent mallorquí que ha estat 40 dies en vaga de fam en defensa de l’escola en català i a l’acte polític central amb Oriol Junqueras.

El festival afronta la última nit de la seva dinovena edició amb les actuacions d’Els Amics de les Arts, Els Pets, La Raiz, Brams, Juantxo Skalari, Cybee, Projecte Mut, Pèl de gall i Fora de lloc.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview