Entrades
0

L’Acampada Jove comença a tot gas

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha iniciat els tres de dies de festa, lluita i llibertat a Montblanc amb un cartell de luxe que ha aplegat milers de joves a l’escenari Independència la primera nit del festival. L’organització, que ja va exhaurir les entrades amb dret a acampar fa dos dies, valora molt positivament aquesta edició i preveu que serà la més multitudinària que ha acollit la vila de Montblanc.

El punt àlgid de la nit ha arribat amb l’inici del concert de Txarango, quan l’espai Independència s’ha omplert de gom a gom amb un públic absolutament entregat. Tot i així la festa ha començat ben d’hora quan la Carpa Tio Canya s’ha quedat petita davant el concert d’Itaca Band. Al llarg de la nit Pepet i Marieta, Oques Grasses o Pirat’s Sound Sistema han mantingut despert un públic que ha respost amb nota a la convocatòria.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta primera jornada com un dels millors inicis de l’Acampada Jove, per la quantitat de públic però també pel bon ambient que es viu al festival i per “la complicitat entre organització i públic”. Gómez del Moral també ha posat èmfasi en la situació política actual que viu Catalunya i la proximitat del 9 de novembre que, segons el director, “genera un estat de mobilització entre el jovent que fa que l’Acampada Jove esdevingui un punt al calendari pel seu compromís amb la lluita i la llibertat del país”.

Durant els propers dos dies, l’Acampada Jove comptarà amb Els Amics de les Arts, la Gossa Sorda, Aspencat, Els Pets, La Raiz i fins a tretze concerts més que, juntament amb les xerrades sobre temes d’actualitat com el català a l’escola, el feixisme a Europa o la situació dels mitjans públics als Països Catalans, portaran “la revolució del sí sí” a Montblanc.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview