Entrades
0

La Raíz, La Pegatina, Aspencat i La Gossa Sorda caps de cartell de l’Acampada Jove 2015

Montblanc acollirà els propers dies 16, 17 i 18 de juliol la vintena edició de l’Acampada Jove que congregarà diversos grups que han passat pel festival i que marquen un abans i un després. Destaquen La Raiz, que després de ser un dels concerts més multitudinaris de l’última edició arribaran des de Gandia amb un directe que agafa potència dia rere dia. També tornen a Montblanc el rumberos per excel·lència, La Pegatina, que presentaran el seu nou àlbum Revolsiu, La Gossa Sorda, que s’acomiadaran dels escenaris de l’Acampada Jove en la seva última gira i Aspencat, que farà un dels pocs concerts abans de treure el seu nou disc el proper setembre.

Coincidint, també, amb el 20è aniversari de la mort d’Ovidi Montllor s’estrenarà un espectacle especial per l’Acampada d’homenatge al cantautor. Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens presentaran ‘Faré Vacances, una visita a Ovidi Montllor’.  I si algú no podia faltar després de 20 edicions són Dr. Calypso, el grup que més edicions hi ha participat, i Brams, que ja van ser presents a la primera edició a Arbúcies l’any 1996. L’Acampada Jove també comptarà amb els concerts d’Itaca Band, Els Catarres, Boikot, Zoo, Lax’n’Busto, Strombers, Buhos, Xeic!, Auxili, Atupa, Alquadrat, Doctor Prats, Hora de Joglar i Smoking Souls.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha volgut recalcar la importància de que un festival autogestionat i fet gràcies a centenars de voluntaris hagi arribat a celebrar 20 edicions. Per això, afirma Gómez del Moral, el cartell vol ser “un homenatge a totes les edicions que s’han celebrat, a totes les persones que hi han passat i a tots els grups que hi han actuat”. L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview