Entrades
0

L’Acampada Jove 2015 serà un homenatge als 20 anys d’història del festival

Aquest matí a l’ajuntament de Montblanc, l’alcalde de la vila, Pep Andreu; i el director del l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, han presentat les novetats que incorpora el festival enguany per celebrar el seu vintè aniversari.

A un mes de la celebració del festival, l’organització ha explicat que l’Acampada Jove arriba a la seva vintena edició en plena forma i per celebrar aquest aniversari s’han preparat diversos actes i alguns regals pels assistents. El director del festival, ha anunciat un dinar popular que se celebrarà el dissabte amb totes les persones que han fet possible el festival durant aquests vint anys: organització, músics i assistents, que finalitzarà amb un premi a la trajectòria musical a un grup que ha marcat l’escena musical del nostre pa TAmb dinar popular amb tots elscat l’tzarrorganitzaci possibel director del festival, ha anunciat un dinar popular amb tots elsís. També es prepara una exposició que recollirà els millors moments de l’Acampada Jove, les millors vivències del públic i un repàs històric pels vint anys del festival.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha destacat “la bona sintonia entre la vila i el festival” i ha anunciat que “ben aviat començaran les converses per perllongar l’estada de l’Acampada Jove a Montblanc”. Així mateix, el director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha mostrat “l’orgull immens que representa poder celebrar 20 anys d’un projecte fet per voluntariat”. D’aquesta manera, Gómez del Moral ha insistit que l’edició d’enguany vol ser “un homenatge a tothom qui ha fet possible aquest projecte: músics, militància, proveïdors i públic, qui han fet que aquest somni esdevingui una realitat cada cop més forta i gran”.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview