Entrades
0

Celebrem 20 edicions amb un homenatge a Al Tall

Aquest matí, l’Acampada Jove ha anunciat els diferents actes que s’organitzaran en motiu del vintè aniversari del festival: el plat fort de la commemoració serà l’homenatge que el festival retrà a Al Tall. Els valencians, que van tocar a la primera Acampada Jove l’any 1996 i van deixar els escenaris l’any 2013 després de quasi 40 anys portant poble a poble la música tradicional, rebran de l’organització un premi a la trajectòria i al compromís, i seran presents a l’acte dels 20 anys de l’Acampada Jove que tindrà lloc a l’església de Sant Francesc dissabte dia 18 al migdia.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha volgut agrair al grup la seva presència a la vintena Acampada Jove alhora que ha explicat l’emoció i la il·lusió que aquest fet li genera. Gómez del Moral ha remarcat que Al Tall “han estat, són i seran un referent enorme per a tothom, pel seu recorregut històric, la seva aportació a la nostra cultura i pel seu compromís en la defensa del nostre país i la nostra llengua”.

Aquest acte d’homenatge tindrà lloc en el marc d’un dinar popular que se celebrarà el dissabte amb totes les persones que han fet possible el festival durant aquests vint anys. El dinar tindrà un cost de 10€ i tindrà lloc a l’Espai Llibertat (l’església dessacralitzada de Montblanc). Més enllà del dinar, el mateix dissabte al matí tindrà lloc una xerrada amb tots els directors del festival des de la seva creació l’any 1996, i s’ha preparat una exposició que recollirà l’evolució de l’Acampada Jove des de la seva primera edició el 1996.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview