Entrades
0

La vintena Acampada Jove comença amb més força que mai

L’Acampada Jove, el festival polític i musical de referència als Països Catalans, ha iniciat per vintena vegada tres de dies de festa, lluita i llibertat on el jovent d’arreu dels Països Catalans pot gaudir, no només d’un cartell musical de luxe, sinó també d’actuacions de cultura popular i debats i xerrades sobre temes de plena actualitat.

La primera nit de l’edició d’enguany del festival ha comptat amb les actuacions destacades dels rumberos de la Pegatina que han omplert de gom a gom l’espai Independència -zona de concerts- amb un públic absolutament entregat a ballar i cantar amb els de Montcada. La festa ha seguit amb els mítics Boikot que han donat el toc més reivindicatiu de la nit i on s’ha pogut veure una pancarta desplegada per l’organització que amb el lema “Ni un cop més” denunciava la violència masclista. Després ha estat el torn de Brams, qui no podia faltar en el vintè aniversari del festival després de ser-hi presents a la primera edició. Finalment, l’espai independència ha tancat la primera nit del festival amb l’actuació sempre festiva de Buhos.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta primera jornada com “un dels millors inicis que podíem somiar per commemorar els vint anys de l’Acampada Jove”, per la quantitat de públic, l’afinitat entre els acampats i la proximitat de les eleccions del 27 de setembre “quan podrem fer realitat la independència de Catalunya”. Gómez del Moral també ha volgut destacar el bon moment que viu el festival després de vint anys i la importància de tirar endavant un projecte com aquest només amb l’esforç i les ganes de més de 500 voluntaris.

Durant els propers dos dies, l’Acampada Jove comptarà amb Els Catarres, la Gossa Sorda, Aspencat, Lax’n’Busto, La Raiz i fins a dotze actuacions més.

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview