Entrades
0

L’Acampada Jove torna a Montblanc el 14, 15 i 16 de juliol!

Aquest matí a l’ajuntament de Montblanc, l’alcalde de la vila, Pep Andreu, i el director del l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, han presentat la renovació del conveni en què acorden mantenir el festival a la capital de la Conca de Barberà 4 anys més. En l’acte, l’organització també ha anunciat les dates d’enguany del festival político-musical de referència dels Països Catalans, que tindrà lloc el 14, 15 i 16 de juliol.

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha destacat “la importància del festival per la vila, un projecte que respecte el poble i dóna molta vida i alegria”. En aquest sentit, ha afegit que “aquest any hem de fer un esforç per seguir millorant, hem de fer que l’Acampada sigui l’inici del turisme cultural pels joves dels PaÏsos Catalans”. Així mateix, el director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha volgut posar en relleu l’acolliment que ha fet Montblanc del festival, “aquí ens hi sentim com a casa, ja seran vuit edicions i sempre hem tingut l’Ajuntament i els montblanquins i montblanquines a costat de l’Acampada. Junts som una gran família”.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els prope
rs 14, 15 i 16 de juliol. Aquesta serà la vuitena edició consecutiva que se celebrarà̀ a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview