Entrades
0

L’Acampada Jove obre les seves portes en la què s’espera l’edició més multitudinària celebrada a Montblanc

A les 10 del matí, l’Acampada Jove ha obert les portes de la vint i unena edició del festival. Després de mesos de treballs, el festival político-musical de les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha donat el tret de sortida ampliant l’espai per acampar en 10mil metres quadrats més.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha afirmat que “aquesta esperem que sigui l’Acampada Jove més multitudinària celebrada a Montblanc”. “Són vint i una edicions i seguim en plena forma, una fita que no seria possible sense el compromís del mig miler de militants de les JERC que fan possible el festival any rere any”, ha afegit Gómez del Moral. Preguntat per quin és l’èxit que ha portat a ser el festival amb més anys de vida del país, el director de l’Acampada Jove ha declarat que “el bon rotllo que es respira entre acampats i militants, la gran família que es forma aquests tres dies a Montblanc i la combinació de festa, lluita i llibertat són el secret del festival”.

Durant els tres dies de festival s’han programat diversos actes polítics, entre els que destaquen els debats entorn les bases de l’Estat social que volem que sigui la República Catalana amb els consellers Comín i Bassa i la diputada al Congrés, Teresa Jordà; la xerrada sobre el procés constituent amb Lluís Llach o l’acte polític central amb Oriol Junqueras. En aquesta edició, l’organització ha volgut posar especial èmfasi en la crisi dels refugiats, per aquest motiu ha programat un acte amb Alguer Miquel, cantant de Txarango, Anna Surra, diputada al Congrés i refugiada uruguaiana i Juli Tello, representant de Stop Mare Mortum. Però el festival també ha editat gots no retornables, que es posaran a la venta per 1€, el 100% dels ingressos dels quals aniran destinats a entitats d’ajuda als refugiats.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, se celebra a Montblanc el 14, 15 i 16 de juliol. Aquesta és la vuitena edició consecutiva que té lloc a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

COMPRAR ENTRADES
Cart Overview